Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se istoga dana obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Novosti
19.09.2022.

Natječaj za demonstratore iz predmeta “Anatomija” u ak. god. 2022./23.

Poštovani kolegice i kolege,

prijave za demonstraturu iz predmeta Anatomija u akademskoj godini 2022./2023. provodit će se elektroničkim putem. Prema Pravilniku, prijaviti se mogu isključivo studenti koji se ističu u studiju i koji redovito polažu ispite.

Za prijavu je potrebno ispuniti Prijavni obrazac koji se nalazi ispod. Upute kako spremiti i nasloviti obrazac nalaze se na dnu obrasca.

Prezime Ime

Ispravno ispunjeni i naslovljeni obrazac potrebno je poslati na sljedeću adresu elektroničke pošte: ivan.banovac@mef.hr. U naslov/predmet elektroničke poruke obavezno je upisati riječ “prijava” kako bi se elektronička pošta ispravno filtrirala.

Prijave se zaprimaju do 21. rujna 2022. u 23:59 h, a naknadno primljene prijave NEĆE se razmatrati. Prijavu moraju na vrijeme ispuniti SVI studenti (i novi i stari demonstratori) koji žele sudjelovati u demonstraturi u ovoj akademskoj godini.

Uvodni sastanak održat će se 23. rujna u 17:00 h u Predavaonici Zavoda. Na Uvodnom sastanku provest će se, između ostalog, i provjera znanja na kojoj će se temeljiti inicijalni odabir demonstratora. Prisustvovanje Uvodnom sastanku obavezno je i za nove i za stare demonstratore.

Srdačan pozdrav

dr. sc. Ivan Banovac