Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
21.03.2022.

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike

Veleposlanstvo Francuske Republike u RH, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH i Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, poziva na podnošenje prijava za stipendije Vlade Francuske Republike u akademskoj godini 2022/2023.

STIPENDIJE ZA STUDIJ I STRUČNO USAVRŠAVANJE – ZA SVA ZNANSTVENA PODRUČJA

  • Stipendije u trajanju od devet (9) mjeseci za jednogodišnji diplomski ili poslijediplomski studij svih znanstvenih područjaStipendije se moraju iskoristiti u akademskoj godini 2022./2023.
  • Stipendije za diplomsko ili poslijediplomsko stručno usavršavanje u trajanju od jednog (1) mjeseca. Stručno usavršavanje u Francuskoj u sklopu dodijeljene stipendije mora se provesti do kraja 2022. godine.

Rok za podnošenje prijave je 15. travnja 2022. godine.

Za sve pojedinosti i dodatne informacije o natječaju možete se obratiti Agenciji za mobilnost i programe Europske unije na adresu elektroničke pošte: bilaterala@ampeu.hr  ili na broj telefona: 01/5005 955 te u Espace Campus France Croatie (Ul. Petra Preradovića 5, Zagreb) na tel.: 01/48 83 570 ili adresu elektroničke pošte: zagreb@campusfrance.org .