Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
15.11.2022.

Novosti u liječenju posljedica uganuća gležnja – virtualni poslijediplomski tečaj I. kategorije – 30. studenoga 2022.

Poštovani,
sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se u srijedu, dana 30. studenoga 2022. godine, održati  poslijediplomski tečaj I. kategorije (tečaj stjecanja znanja s provjerom) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u virtualnom obliku, pod naslovom

„Članak, čičak, zaglavak, zglob, kičica, knjuk ili njegovo veličanstvo GLEŽANJ“ (već po peti put i to o posljedicama uganuća gležnja), a ovaj put riječ će biti o NOVOSTIMA U LIJEČENJU POSLJEDICA UGANUĆA GLEŽNJA.

U sljedećim dokumentima nalaze se osnobni podaci o tečaju, prijavnica te program tečaja:

OSNOVNO O TEČAJU 30.11.2022
PROGRAM TEČAJA 30.11.2022
PRIJAVNICA ZA TEČAJ 30.11.2022

Vrijeme održavanja: 30. 11. 2022. od 16,00 – 19,00
Mjesto održavanja: virtualni tečaj putem aplikacije Zoom
Kotizacija: 200 kn

Sudjelovanjem na Tečaju polaznici će steći 4 boda pri Hrvatskoj liječničkoj komori te će im se dodijeliti Potvrdnica o sudjelovanju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Svi zainteresiran mogu se registrirati za tečaj ili online putem poveznice - https://forms.gle/oyYdKnBr2GiQ5Wap8 ili putem prijavnice u prilogu (u tom je slučaju popunjenu prijavnicu potrebno poslati na email ortotec@mef.hr).

Sva pitanja o Tečaju možete uputiti putem službenog e-maila tečaja: ortotec@mef.hr.

Voditelji tečaja,

izv. prof. dr. sc. Ivan Bojanić
dr. sc. Damjan Dimnjaković