Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Centar za unaprjeđenje mentalnog zdravlja

O nama

Centar za unaprjeđenje mentalnog zdravlja osnovan je u siječnju 2015. godine s ciljem obavljanja multidisciplinarnog znanstvenog i stručnog istraživanja te organiziranja, izvođenja i promicanja specifične savjetodavne djelatnosti iz područja mentalnog zdravlja. Rad Centra temelji se na interfakultetskoj i međusveučilišnoj suradnji.

Centar sudjeluje u teorijskim dijelovima edukacija iz psihoterapijskih i psihijatrijskih terapija koje uključuju sve bio‐psiho‐socijalne metode liječenja, potiče interdisciplinarni i timski rad kroz organizaciju predavanja i radionica, razvija aktivnosti vezane uz unaprjeđenje međuljudskih odnosa u različitim kontekstima njihovog odvijanja, radi na podizanju tolerancije za “drugačije” i nepoznato, uključujući odnos prema mentalnim i emocionalnim problemima te radi na razvijanju socijalnih i rehabilitacijskih terapijskih metoda za mentalne i emocionalne probleme.

Centar razvija znanstvenu i stručnu međunarodnu suradnju u istraživanjima i edukaciji iz područja psihoterapije, psihijatrije i mentalnog zdravlja.

Odluka o osnivanju Centra za unaprjeđenje mentalnog zdravlja
Odluka o imenovanju Voditeljice Centra za unaprjeđenje mentalnog zdravlja
Odluka o imenovanju Savjeta Centra za unaprjeđenje mentalnog zdravlja