Obilježavanje Svjetskog dana Parkinsonove bolesti 11.4. (ponedjeljak)

Objavljeno 08.04.2016.

Poštovani,
povodom obilježavanja Svjetskog dana Parkinsonove bolesti Udruga Parkinson i mi, pozivamo Vas na ponovno sudjelovanje u obilježavanju tog događaja. 
 
Program obilježavanja:
11.00 – 13.00 sati
Predstavljanje novog priručnika za uznapredovalu fazu Parkinsonove bolesti
Predstavljanje priručnika koji će na oko 70 stranica dati sve informacije o uznapredovaloj fazi Parkinsonove bolesti, kako se nositi s njom, koje su mogućnosti liječenja kod nas te što očekivati od terapije u toj fazi. Dodatno, u priručniku su prikazane i vježbe i ostali elementi skrbi cijelog multidisciplinarnog tima potrebnog u njezi oboljelih od Parkinsonove bolesti.
Druženje s građanima – Trg Petra Preradovića
Predstavnici Udruge ”Parkinson i mi” dijelit će građanima informativne letke te crvene tulipane kao simbole borbe protiv Parkinsonove bolesti. Druženju će prisustvovati i ostale osobe iz javnog života.
13.30 – 15.00 sati
Tribina o Parkinsonovoj bolesti – Javne tribina Grada Zagreba, Kaptol 27
Na tribini će govoriti doc. prim..dr.sc.Vladimira Vuletić (Novosti u liječenju Parkinsonove bolesti), dr.sc.Anton Glasnović (Povezanost spavanja i kognitivnih promjena kod Parkinsonove bolesti),Marija Miletić, mag. physioth (Utjecaj emocija na fizičku aktivnost osoba s Parkinsonovom bolesti) te dr.sc Ana Havelka Meštrović, prof. psiholog (Predrasude prema oboljelim od Parkinsonove bolesti).

Nadamo se Vašem dolasku i podršci!
Doc.prim.dr.sc. Vladimira Vuletić, predsjednica Udruge Parkinson i mi