Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Znanost
16.11.2021.

Online nacionalna radionica “Best Practice for Quality and Dose in Fluoroscopy Guided Interventional Procedures”

Radionica je organizirana u okviru IAEA nacionalnog TC projekta CRO6020 Dose management and optimization of interventional procedures in Croatia, a koji se provodi u Kliničkoj bolnici Dubrava, Kliničkoj bolnici Merkur i Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Radionica je namijenjena svima koji sudjeluju u provedbi intervencijskih postupaka uporabom rendgenskih uređaja - liječnicima (intervencijski radiolozi, intervencijski kardiolozi, vaskularni kirurzi, gastroenterolozi, urolozi i drugi), radiološkim tehnolozima, medicinskim sestrama, medicinskim fizičarima, ali i zainteresiranim studentima.

Radionica će se održavati po jedan dan u tjednu tri tjedna zaredom, odnosno srijedom: 1., 8. i 15. 12. 2021. od 16:00 do 18:30 sati.

Više o radionici dano je na sljedećoj stranici putem koje se za istu može i registrirati: https://www.hdrt.hr/hr/dogadanja/radionice/best-practice-for-quality