Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici, Katedre, Studenti
03.10.2019.

Dan svjesnosti o opeklinama u dječjoj dobi

Opekline djece su značajan javnozdravstveni problem u Hrvatskoj, od najčešćih opeklina u  vlastitom domu vrelom vodom i predmetima preko stradanja od pirotehničkih sredstava i otvorenog plamena do nerijetko smrtonosnih ozljeda strujom visokog napona.

Liječenje je u pravilu dugotrajno, traumatično, skupo s brojnim dugoročnim posljedicama boravka u bolnici,  ostavljajući teške i opsežne funkcionalne i estetske ožiljke, često i narušeno mentalno zdravlje koje zahvaća i čitavu obitelj te nerijetko i pravi PTSP status.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u ovogodišnjem obilježavanju međunarodnog „Dana svjesnosti o opeklinama u dječjoj dobi“, kao dijela zajedničkog europskog i svjetskog projekta, a koje će se održati

uz Dan otvorenih vrata Vatrogasne postrojbe Zagreb, Savska cesta 1,

u subotu, 05.10.2019. od 09:00 – 13:00 sati

Voditelji projekta su:

  1. Prim. Zoran Barčot, dr. med. , Klinika za dječje bolesti Zagreb
  2. Prof. dr. sc. Aida Mujkić, dr. med., Medicinski fakultet – ŠNZ “Andrija Štampar”

 /></p>
<p> </p>

					</div>
	</div>
</div>
		<div class='row'>
		<div class='col-xs-12 col-md-8 col-md-offset-2'>
				<span class=

Oznake:

Opekline