Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Centri, Djelatnici, Studenti, Znanost
31.03.2017.

Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj

Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješno organiziranog “Dana liječničkih karijera u RH” na kojem je sudjelovalo preko 500 liječnika različitih profila, a još njih 700 pratilo događaj putem live streaminga te interesa koji je događanje izazvalo u (ne)stručnim krugovima ove godine odlučili smo organizirati dvodnevno događanje koje će uz liječničke obuhvatiti sestrinske, farmaceutske i karijere liječnika dentalne medicine. Detalje o prošlogodišnjem Danu karijera možete pogledati putem sljedeće poveznice: https://mef.unizg.hr/lijecnicke-karijere/.

Događanje sada izmijenjenog naziva „Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj“ održati će se 9. i 10. lipnja 2017.g. u organizaciji Centra za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u prostorima dekanata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 3, 10000 Zagreb.

Kotizacije za sve sudionike pokriva Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu; potrebno se pravovremeno prijaviti…učinite to već DANAS na službenoj stranici Dana zdravstvenih karijera u RH.

Kako se budemo približavali otvorenju 9. lipnja 2017.g. stranica će se ažurirati svim potrebnim informacijama!