Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Djelatnici, Katedre, Znanost
24. 7. 2017.

“Liječenje uznapredovalog stadija Parkinsonove bolesti”

Zadovoljstvo mi je pozvati Vas da sudjelujete na poslijediplomskom tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije ‘Liječenje uznapredovalog stadija Parkinsonove bolesti’ koji će se održati na KBC Zagreb, u Referentnom centru za poremećaje pokreta i Kongresnom centru hotela Rebro. Kišpatićeva 12, Zagrebu 29/30. rujna 2017. godine.

Lijepo Vas molimo da pristupnice za sudjelovanje na tečaju (ispod teksta) pošaljete što je ranije moguće na adresu:  KBC Zagreb,  Klinika za neurologiju Prof.dr.sc Maja Relja ili dr. Vladimir Miletić  Kišpatićeva 12, 10 000 Zagreb (ili na fax 01 2376 021; ili na e-mail vladimir.miletic@gmail.com). Tečaj je bodovan prema Pravilniku Hrvatske liječničke komore te prema Pravilniku Povjerenstva za stalno medicinsko usavršavanje Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Veselimo se Vašem dolasku na tečaj koji se održava drugi puta zbog velikog interesa učesnika i ograničenog broja sudionika zbog specifičnosti praktičnog rada i vježbi. Nadamo se da će nove spoznaje koje će biti prikazane i interdisciplinarna razmjena iskustava biti od pomoći u liječenju bolesnika u uznapredovalom stadiji Parkinsonove bolesti.

S poštovanjem,

Prof.dr.sc. Maja Relja
Referentni centar za poremećaje pokreta i heredodegenerativne bolesti Ministarstva zdravlja RH Klinike za neurologiju Medicinskog fakulteta i KBC Zagreb

Program tečaja

Pristupnica za tečaj

 

Oznake:

Pds tečaj