Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici, Katedre, Natječaji, Studenti
21.11.2016.

8. izdanje udžbenika “Pedijatrija” u knjižarama

Poštovani kolegice i kolege,

s veseljem Vas obavještavamo da se 8. izdanje udžbenika “Pedijatrija” urednika Duška Mardešića i Ive Barića pojavilo u knjižarama, ponajprije onima “Školske knjige”. Do kraja mjeseca studenog prodavat će se u knjižarama „Školske knjige“ po promotivnoj cijeni od 479,20 kn. U drugim knjižarama taj se popust ne nudi.

Ovo osmo izdanje gotovo je u cijelosti prerađeno. Više od polovice ukupnog broja poglavlja napisali su iznova, većinom novi autori ili su ih u suradnji s autorima iz ranijih izdanja temeljito doradili. Ostala poglavlja revidirali su i po potrebi dopunili novim saznanjima autori iz prethodnog izdanja. Vjerujemo da će kao i sva dosadašnja i novo izdanje biti odličan temelj za učenje pedijatrije i čvrst oslonac u svakodnevnom radu svima koji skrbe o zdravlju djece.  Kritičke primjedbe i komentari poslužit će nam- kao i do sada – za daljnje poboljšanje i osuvremenjivanje budućih izdanja.

Urednici