Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Znanost
11.11.2021.

Peti mini simpozij medicinske i farmaceutske kemije HKD-a

Pozivamo vas na Peti mini simpozij medicinske i farmaceutske kemije HKD-a posvećen našim mladim istraživačima. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, simpozij bi se trebao održati in vivo 30. studenoga 2021. u 14.00 sati u auditoriju Fidelte d.o.o., Prilaz baruna Filipovića 29, Zagreb. Sažetke izlaganja na engleskom jeziku možete poslati do 19. studenog 2021. na adresu minisimpozij@hkd.hr. Također, poželjno je i da su predavanja na engleskom jeziku.

I ove godine imamo zadovoljstvo najaviti dodjelu "Nagrade za mlade znanstvenike u području medicinske i farmaceutske kemije", koju dodjeljuje Fidelta d.o.o. i HKD. Stoga, sve one koji pošalju sažetke za "Mini simpozij" pozivamo da najkasnije do 1. prosinca 2021. dostave svu potrebnu dokumentaciju za Nagradu na hrvatskom ili engleskom jeziku:

1. Popis objavljenih znanstvenih radova
2. Životopis
3. 2 pisma preporuke
4. Motivacijsko pismo
5. Sažetak dosadašnjeg znanstvenog rada.

Kandidati za Nagradu u trenutku prijave moraju biti mlađi od 35 godina!

Dokumentaciju molimo slati na minisimpozij@hkd.hr