Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Središnja medicinska knjižnica
09.07.2020.

Posudba knjiga u Središnjoj medicinskoj knjižnici

Od 07.07.2020. ponovno je moguća posudba knjiga u SMK.

VAŽNO!!! Posudba će do daljnjega biti moguća samo uz prethodnu rezervaciju dan ranije na našu adresu e-pošte.

Postupak rezervacije je sljedeći:

  • U našem mrežnom katalogu provjerite imamo li raspoloživih primjeraka za posudbu: http://katalog.nsk.hr/F/?CON_LNG=ZAG&func=find-e-0&local_base=mf_web
  • Na adresu e-pošte smk@mef.hr pošaljite naslov knjige koju želite rezervirati/posuditi, svoje ime i prezime te JMBAG. (Rezervirati se knjige može isključivo na ovaj način. NE telefonom, NE u FB inbox)
  • Na rezervacije pristigle do 14 sati dobit ćete odgovor isti dan. Nakon 14 sati nije moguće rezervirati knjige za sutradan. Petkom je moguće rezervirati knjige za ponedjeljak.
  • Knjige ćete podizati na novoj lokaciji SMK – Šalata 2, prizemlje lijevo, na kraju hodnika, radnim danima između 9 i 14 sati.

Knjige se i dalje vraćaju u za to označenu kutiju na porti Šalate 2, a potvrdu da su knjige razdužene dobivate u sandučić svoje elektroničke pošte.

Oznake:

Smk