Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
25.01.2023.

Poziv na sudjelovanje u aktivnostima Festivala znanosti

Poštovani kolege, ovim vas putem pozivamo da se aktivno uključite u obilježavanje Festivala znanosti koji će se održati od 24. – 29. travnja 2023. godine. Glavna tema je PRIRODA I DRUŠTVO.

Ukoliko biste voljeli održati radionicu, prezentaciju ili predavanje, molimo da dostavite kratki sažetak predavanja/radionice (do maksimalno 800 znakova), popis suradnika koji će sudjelovati u radionicama te priložite kontakt telefon i e-mail adresu predavača/voditelja radionice. Radionice i predavanja mogu se održati i u Tehničkom muzeju, i u prostorima Fakulteta, iako molimo sve sudionike da vode računa o zauzeću naših dvorana s obzirom na obnovu te će možda aktivnosti u prostorima Fakulteta ove godine predstavljati izazov.

Molimo da navedeno dostavite do četvrtka, 02. ožujka 2023. godine na e-mail adrese kristina.mlinac.jerkovic@mef.hr ILI vladimir.damjanovic@mef.hr

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Koordinatori Festivala znanosti za Medicinski fakultet u Zagrebu,
Kristina Mlinac Jerković i Vladimir Damjanović