Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Informacije pristupnicima za upis u 1. godinu studija medicine na MEF ZG u ak. god. 2023./24. – Rok za dostavu dokumentacije je 7.6.2023.g. (srijeda). Test provjere znanja održat će se 7.7.2023.g. (petak). Detaljnije ovdje.

Novosti
08.05.2023.

Poziv na suradnju u pripremi novog broja mef.hr – “Edukacija liječnika budućnosti”

Poštovane kolegice i kolege,

U pripremi je srpanjski broj fakultetskog glasila mef.hr radnog naslova Kako educirati liječnike budućnosti?/Edukacija liječnika budućnosti. U tematskom dijelu željeli bismo prikazati kako trebamo mijenjati edukaciju liječnika u skladu s promjenama koje se događaju. Kako će izgledati posao liječnika u budućnosti? Kakvu tehnologiju koristimo u edukaciji i radu? AI u medicini: prednosti i mane. Kakav je utjecaj prostora u kojem se vrši edukacija na uspješnost edukacije? Kako se mozak biološki i evolucijski prilagođava tehnološkom napretku?

Prikazat ćemo i zaključke Dekanske konferencije održane u Rijeci u sklopu međunarodne konferencije MedRi 2023 – First International Conference on Teaching and Learning in Medical Education.

U ovom broju u redovitom sadržaju uobičajeno ćemo objaviti vaše priloge o aktivnostima od prosinca 2022. godine – nastavne i znanstvene aktivnosti, međunarodnu suradnju, studentske aktivnosti te pregled događaja u kojima su sudjelovali naši nastavnici i studenti. Članku, po mogućnosti, pridodajte i neku ilustraciju (fotografiju zbivanja, grafikon, shemu, dokument,…). Fotografije molimo dostaviti kao zaseban dokument što bolje kvalitete s opisom.

Rok za slanje Vaših priloga i traženih informacija je 5. lipanj 2023., s tim da ćemo pokušati objaviti i priloge koje dobijemo nakon toga roka, osobito ako opisuju posve recentne događaje.

Za sve upite smo Vam na raspolaganju: Sandra Kežman (e-pošta: sandra.kezman@mef.hr, telefon:4566-888) ili ja osobno (e-pošta: tvukusic@snz.hr)

S poštovanjem,

Tea Vukušić Rukavina