Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

04.11.2021.

Poziv na suradnju u pripremi prosinačkog broja Mef.hr – “Infodemija i mi”

Poštovane kolegice i kolege,

U pripremi je prosinački broj fakultetskog glasila mef.hr radnog naslova „Infodemija i mi“.

U tematskom dijelu željeli bismo prikazati kako se nosimo sa sve više prisutnom infodemijom u svakodnevnim aktivnostima. Osvrnuli bismo se na prisutnosti mišljenja stručnjaka na internetu i društvenim mrežama. Kako se Fakultet snašao u eri zbunjujućih informacija? Na koji način smo u edukaciju uveli vještinu komunikacije i primjenu novih komunikacijskih tehnologija kao prijeko potrebne vještine u svim sferama života, a osobito u odnosu liječnik - pacijent?

U ovom broju u redovitom sadržaju objavit ćemo vaše priloge o aktivnostima od srpnja ove godine – nastavne i znanstvene aktivnosti, međunarodnu suradnju, studentske aktivnosti te pregled događaja u kojima su sudjelovali naši nastavnici i studenti. Članku, po mogućnosti, pridodajte i neku ilustraciju (fotografiju zbivanja, grafikon, shemu, dokument,…).

Rok za slanje Vaših priloga i traženih informacija je 15. studeni 2021., s tim da ćemo pokušati objaviti i priloge koje dobijemo nakon toga roka, osobito ako opisuju posve recentne događaje.

Za sve upite smo Vam na raspolaganju: Sandra Kežman (e-pošta: sandra.kezman@mef.hr, telefon:4566-888) ili ja osobno (e-pošta: tvukusic@snz.hr).

S poštovanjem,

Tea Vukušić Rukavina    

Oznake:

Mef.hr