Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

13.04.2021.

Poziv na suradnju u pripremi srpanjskog broja Mef.hr – “Nastava u virtualnom okruženju”

Poštovane kolegice i kolege,

u pripremi je srpanjski broj fakultetskog glasila mef.hr radnog naslova „Nastava u virtualnom okruženju“.

U tematskom dijelu željeli bismo prikazati različita obilježja nastave na Fakultetu u virtualnom okruženju. Osvrnuli bismo se na razmišljanja studenata završnih godina studija koji kreću prema stvarnosti liječničke karijere iz virtualnog okruženja nastave. Kako nastavnici procjenjuju razinu stečenog znanja usporedbom online generacije i prethodnih "uživo" generacija? Je li nastavnicima potrebna dodatna edukacija s obzirom na novi način odvijanja nastave i korištenje različitih tehnologija za provođenje online nastave? Koji problemi se eventualno pojavljuju u našoj online nastavi? Kakve sve nove ideje naši nastavnici primjenjuju u novim oblicima nastave?

U ovom broju u redovitom sadržaju objavit ćemo vaše priloge o aktivnostima od prosinca prošle godine – nastavne i znanstvene aktivnosti, međunarodnu suradnju, studentske aktivnosti te pregled događaja u kojima su sudjelovali naši nastavnici i studenti. Članku, po mogućnosti, pridodajte i neku ilustraciju (fotografiju zbivanja, grafikon, shemu, dokument,…).

Rok za slanje Vaših priloga i traženih informacija je 1. lipanj 2021., s tim da ćemo pokušati objaviti i priloge koje dobijemo nakon toga roka, osobito ako opisuju posve recentne događaje.

Za sve upite smo Vam na raspolaganju: Sandra Kežman (e-pošta: sandra.kezman@mef.hr, telefon:4566-888) ili ja osobno (e-pošta: tvukusic@snz.hr).

S poštovanjem,

Tea Vukušić Rukavina

Oznake:

Mef.hr