Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Studenti, Znanost
25.04.2017.

The “where, how and why” of becoming a plastic surgeon – Dr. Steven John Lo sa Sveučilišta u Glasgowu

Jedan od vodećih Škotskih stručnjaka iz plastične kirurgije, posebice rekonstrukcije donjih udova, toraksa i abdominalnog zida, doktor Steven Lo opisat će nam svoj puta i razvoj svoje uistinu impresivne karijere koja uključuje Sveučilišta u Oxfordu i Cambridgeu, međunarodnu nagradu za najbolji rad iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije te prestižnu EURAPS stipendiju za mlade kirurge.

Kao uistinu svestrani stručnjak, doktor Lo će nam ispričati više o zdravstvenom sustavu Škotske, odabiru plastične kirurgije kao životnog poziva i rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Izvrsno predavanje je zagarantirano!

Predavanje će se održati u četvrtak 27.4. u 13:30 sati u dvorani Čačković, dekanat Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 3!

Studentska sekcija za kirurgiju

Oznake:

Predavanje