Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
13.05.2022.

Press konferencija “Lov na Tihog ubojicu” – Utorak 17.5. u 15.30 (Mef – Čačković)

Poštovani kolegice i kolege, suradnici i studenti,

Pozivamo vas da nam se pridružite 17. svibnja 2022. godine na tiskovnoj konferenciji Hrvatske lige za hipertenziju, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

Tiskovna konferencija počet će u 15:30 sati u dvorani Čačković na dekanatu Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Nakon tiskovne konferencije čast nam je pozvati vas na projekciju dokumentarno - edukativnog filma “Lov na Tihog ubojicu - Zdravlje na otocima” gdje ćete moći vidjeti kako je prošlo ljeto Tihi ubojica lovljen u javnozdravstvenoj akciji na hrvatskim otocima.

Pridružite nam se 17.5. u 15:30 sati u Čačkoviću, uključite se u javnozdravstvene akcije Hrvatske lige za hipertenziju, postanite Lovac na arterijsku hipertenziju i pomozite postizanju i održavanju zdravlja diljem Lijepe naše.