Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
25.05.2022.

Prijavite se na EATRIS National Event

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira EATRIS National Event koji će se održati 9. lipnja 2022. s početkom u 15.00 sati u hotelu Dubrovnik.

European infrastructure for translational medicine (EATRIS) je neprofitna organizacija koja okuplja europske centre izvrsnosti u translacijskim istraživanjima na polju lijekova, dijagnostike i medicinskih proizvoda u kojoj od veljače 2021., na inicijativu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Republika Hrvatska sudjeluje kao država promatrač. U svojstvu države promatrača može se ostati maksimalno tri godine, a prava, koja su uža u odnosu na punopravno članstvo, može koristiti jedna nacionalna institucija, u ovom slučaju MEF.

Više o EATRIS-u možete saznati na sljedećoj poveznici, https://eatris.eu/ .

Cilj spomenutog događanja je predstaviti usluge i koristi EATRIS-a ostalim znanstveno-istraživačkim institucijama u Hrvatskoj zainteresiranim za pristupanje EATRIS-u te s predstavnicima EATRIS-a raspraviti uvjete i korake do punopravnog članstva.

Događanje je moguće pratiti i putem zoom poveznice, https://us02web.zoom.us/j/82270776048?pwd=WXNqdXNoSUh6RkxyYXlDZXJnOFlpUT09.

Ljubazno molimo da svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnice u nastavku, najkasnije do 8. lipnja do 16 sati.

Program

Obrazac za prijavu