Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se istoga dana obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Novosti
07.11.2023.

Priprema prosinačkog broja “Mef.hr”; radni naslov “Ljudski potencijali na MEF-u”

Poštovane kolegice i kolege,

U pripremi je prosinački broj fakultetskog glasila mef.hr radnog naslova Ljudski potencijali na MEF-u

U tematskom dijelu željeli bismo prikazati kako je to biti nastavnik i znanstvenik na Fakultetu i u isto vrijeme liječnik, s kakvim se poteškoćama susrećemo, te što rade naši alumni.

  • Kakvi su izazovi upravljanja ljudskim potencijalima na MEF-u?
  • Što studenti viših godina misle o ostanku ili odlasku iz Republike Hrvatske?
  • Kako može pomoći Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu?
  • Zašto je teško zadržati kvalitetne mlade znanstvenike/nastavnike na bazičnim i pretkliničkim predmetima?

U ovom broju u redovitom sadržaju uobičajeno ćemo objaviti vaše priloge o aktivnostima od srpnja 2023. godine – nastavne i znanstvene aktivnosti, međunarodnu suradnju, studentske aktivnosti te pregled događaja u kojima su sudjelovali naši nastavnici i studenti. Članku, po mogućnosti, pridodajte i neku ilustraciju (fotografiju zbivanja, grafikon, shemu, dokument,…). Fotografije molimo dostaviti kao zaseban dokument što bolje kvalitete s opisom.

Rok za slanje Vaših priloga i traženih informacija je 16. studeni 2023., s tim da ćemo pokušati objaviti i priloge koje dobijemo nakon toga roka, osobito ako opisuju posve recentne događaje.

Za sve upite smo Vam na raspolaganju: Sandra Kežman (e-pošta: sandra.kezman@mef.hr, telefon: 4566-888) ili ja osobno (e-pošta: tvukusic@snz.hr).

S poštovanjem,
Tea Vukušić Rukavina