Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
23.09.2022.

Prof. dr. sc. Branka Marinović izabrana za predsjednicu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju

Prof.dr.sc. Branka Marinović, redovita profesorica u trajnom zvanju u Katedri za Dermatovenerologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izabrana je za predsjednicu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju (EADV).

Europska akademija za dermatologiju i venerologiju (EADV) društvo je koje okuplja gotovo 8000 dermatovenerologa iz Europe, ali i diljem svijeta. Predsjednik se bira od strane svih članova Akademije tajnim, on-line glasovanjem, a pobjednik proglašava na Godišnjoj skupštini koja je ove godine održana tijekom kongresa EADV-a u Milanu. Predsjednik se bira na mandat od dvije godine kojima prethodi status izabranog predsjednika (u kojem je prof. Marinović trenutačno) koji također traje dvije godine.

Prof. Marinović želimo puno uspjeha u obnašanju ove važne dužnosti!

Fotografija preuzeta s medix.hr.