Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
Novosti
16.03.2023.

Projekt Šapa humanitarnosti studentske udruge eSTUDENT

Šapa humanitarnosti eSTUDENTov je projekt kojem je cilj pomoći životinjama u azilima. Ako te zanima kako to namjeravamo napraviti i što možeš učiniti, ako želiš pomoći, nastavi čitati!

Ideja projekta je da se od prikupljenih, doniranih, starih majici izrade igračke za pse i mačke. Igračke će se potom prodavati na aukciji, a od prikupljenih će se sredstava kupiti hrana i ostale potrepštine za životinje u azilima.

Ovaj je projekt poseban po mnogočemu, a osim toga što je jedini humanitarni projekt eSTUDENTa orijentiran na pomoć životinjama, u njemu može sudjelovati bilo tko! Ako ti se sviđa projekt Šapa humanitarnosti i želiš biti dio njega, u nastavku ti donosimo termine radionica pletenja igračaka.

Radionice će se održati:

  • 20. i 22. ožujka u 18 sati u prostoru Undabota (Ul. Ivana Lučića 2a, Zagreb)
  • 28., 29. i 31. ožujka u 19 sati na FER-u (u dvorani A-202). 

Na radionice se možeš prijaviti ovdje!

Nakon izrade igračaka za životinje slijedi aukcija koja će se održati na Jarunu 16. i 23. travnja, a na kojoj, uz donaciju, možete dobiti igračku. Sav prihod prikupljen na aukciji ide udruzi Njuškavi banditi.

Pozivamo te da nam se pridružiš na radionicama i pomogneš nam izraditi što više igračaka, kako bismo prikupili više sredstava. Tehnika izrade je vrlo jednostavna, organizacijski tim će ti objasniti sam proces, a od tebe samo tražimo malo dobre volje!

Više o radionicama ovog projekta možeš pročitati ovdje! Za još zanimljivih članaka i blogova, posjeti našu web stranicu, a da ne propustiš niti jedan projekt ili događaj koji organizira Udruga, prijavi se na naš newsletter te nas prati na društvenim mrežama FacebookInstagram i LinkedIn.