Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Oglasna ploča
04.05.2022.

Prva BCS veslačka utrka u Hrvatskoj – Prijave su otvorene!

Kajakaški savez Zagreba poziva Sveučilište u Zagrebu i njegove sastavnice da podrže pokret Breast Cancer Survivors (BCS) i s timom od 20 veslačica sudjeluju na revijalnoj veslačkoj utrci žena koje su preboljele karcinom dojke.

Projekt Breast Cancer Survivors (BCS) broji više od 240 timova preko 30 zemalja svijeta i priustan je na svim kontinentima, a veslanjem u zmajevim čamcima služi kao terapija za žene koje su preboljele karcinom dojke.

Prva veslačka utrka u Hrvatskoj održat će se u subotu, 14. svibnja 2022., na ŠRC Jarunu s početkom u 12 sati u okviru Otvorenog Prvenstva Grada Zagreba i 20. Memorijala Matije Ljubeka u kajaku i kanuu na mirnim vodama.

Utrka je namijenjena ženama, no moguće je prijaviti i mještovit muško-ženski tim. Prijave se zaprimaju putem online obrasca https://forms.gle/7kwTC8BTWdofpMpY7, a rok za prijavu je 5. svibnja 2022.