Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
06.10.2021.

Prvi kongres doktoranada biomedicine i zdravstva „Znanost i mi“ – 19. do 22.5.2022. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci

Poštovani doktorandi, poslijedoktorandi i svi zainteresirani, osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na Prvi kongres doktoranada biomedicine i zdravstva „Znanost i mi“ s međunarodnim sudjelovanjem. Kongres će se održati od 19. do 20. svibnja 2022. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Kongres je namijenjen doktorandima i poslijedoktorandima biomedicine i zdravstva te srodnih znanstvenih područja. Glavne su teme kongresa iz područja biomedicine, kliničke medicine, dentalne medicine, javnog zdravstva te zdravstvenog i ekološkog inženjerstva. Kongres će se održavati uživo i virtualno. Službeni su jezici kongresa hrvatski i engleski. Kongres će pridonijeti razmjeni iskustava i rezultata istraživanja doktoranada i poslijedoktoranada, kao i podizanju kvalitete studijskih programa putem usmenih i poster-prezentacija. Sudjelovanje na kongresu izborna je aktivnost u funkciji doktorata te se vrednuje s ECTS bodovima za usmene i poster-prezentacije.

Na kongresu će sudionici dobiti priliku i usavršiti se slušajući eminentne pozvane predavače iz raznih institucija, iznijeti svoje ideje vrijedne realizacije, stvoriti kontakte sa širom akademskom zajednicom i kolegama te ono najbitnije, sudjelovati u kreiranju rješenja za brojne znanstvene problematike. Kotizacija za sve sudionike iznosi 100 kuna

Pripremamo vam zanimljiv program, ugodno druženje i priliku za stvaranje novih znanstvenih vidika, suradnje i prijateljstava! Radujemo se susretu!
Srdačan pozdrav,

Organizacijski odbor kongresa „Znanost i mi“