Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Središnja medicinska knjižnica
19.01.2023.

Radionice SMK (unos radova u CROSBI, oblikovanje i uređivanje autorskih profila u bazama podataka)

Odlukom uprave Medicinskog fakulteta od 26. 4. 2022. godine svi zaposlenici izabrani u znanstveno-nastavna, znanstvena i nastavna zvanja obavezni su svoje radove unijeti u bazu CROSBI (https://www.bib.irb.hr/).

Zbog predstojeće reakreditacije Fakulteta posebno je važno što prije upisati 𝐫𝐚𝐝𝐨𝐯𝐞 𝐨𝐛𝐣𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐧𝐞 𝐨𝐝 2018. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐧𝐚𝐝𝐚𝐥𝐣𝐞. U bazu se unose radovi u znanstvenim časopisima, autorstvo i uredništvo knjiga u domaćem ili stranom izdanju,  poglavlja u knjigama, stručni radovi, recenzirani radovi sa znanstvenih i stručnih skupova, mentorstva disertacija, patenti…
Prilikom upisa radova u bazu, 𝐯𝐚ž𝐧𝐨 𝐣𝐞 𝐢 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐳𝐚𝐭𝐢 𝐫𝐚𝐝 𝐬 𝐮𝐬𝐭𝐚𝐧𝐨𝐯𝐨𝐦, kako bi uneseni radovi bili vidljivi u profilu Medicinskog fakulteta.

Ako Vam je pri upisu radova u bazu potrebna pomoć, prijavite se na našu radionicu putem ovog prijavnog obrasca.

Detalji o radionicama - http://smk.mef.unizg.hr/index.php/hr/arhiv-vijesti/153-radionice.

Lokacija:  Medicinski fakultet, Kompjutorska učionica

PRIJAVE SU OBAVEZNE!

Vidimo se!

Za dodatne informacije javite se u Središnju medicinsku knjižnicu osobno ili putem e-pošte na smk@mef.hr .