Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
21.07.2022.

Rezultati natječaja za upis na doktorski studij Biomedicina i zdravstvo

Fakultetsko vijeće Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na sjednici održanoj 19. srpnja 2022. godine donijelo je odluku da se prihvati prvih 50 kandidata za upis na prvu godinu poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija Biomedicina i zdravstvo koji su zadovoljili uvjete natječaja, zadovoljili na razgovoru i ostvarili najviše bodova temeljem prosjeka ocjena i znanstvene aktivnosti. Popis primljenih kandidata dostupan je na poveznici:

Rezultati Natječaja BIOMEDICINA I ZDRAVSTVO 2022 23

Sastanak s budućim studentima prve godine, voditeljstvom studija i voditeljima metodoloških predmeta održat će se 10. listopada 2022. godine u 16:00 sati u dvorani Čačković. U slučaju nepovoljne epidemiološke situacije sastanak će se održati online, o čemu će svi biti pravovremeno obaviješteni.

Na sastanku će se ukratko predstaviti studij i metodološki predmeti prve godine te će studentima biti uručeni upisni materijali i upute za upis. Više informacija o studiju i predmetima dostupno je i na stranicama studija: Biomedicina i zdravstvo

Upisi u prvu godinu održavat će se od 11. do 21. listopada 2022.