Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

25. 5. 2021.

Simpozij “Diet and health” od 26. do 28.5.2021.g.

U ime organizacijskog odbora skrećemo pažnju na simpozij “Diet and health” te Vas pozivamo da podijelite informacije o održavanju istoga.

Prvi studentski simpozij “Prehrana i zdravlje” održao se od 25. do 27. studenoga 2020 godine. Zbog velikog interesa kojeg je javnost iskazala, organizatori su sklopili parterstvo s kolegama iz cijele Europe te simpozij doživljava svoje prvo međunarodno izdanje pod nazivom “Diet and Health”. U periodu od 26. do 28. svibnja gledatelji iz cijelog svijeta moći će pratiti predavanja putem prijenosa uživo na Facebook stranici. Simpozij je besplatan i dostupan svima!

Suma od 20 predavanja podijeljena je na 3 dana od kojih svaki zaokružuje jednu tematsku cjelinu. Predavanja u prvom danu usmjerena su na temu održivosti - od ekološke osviještenosti preko financijske do organizacijske. Drugi dan dočekujemo u sportskom duhu - pričamo o prehrani profesionalnih sportaša, ali i amatera, o ulozi koju prehrana zauzima u očuvanju fizičkog zdravlja i pomaže u rehabilitaciji nakon COVID-19. Posljednji dan je usmjeren na očuvanje i unapređenje mentalnog zdravlja, kako prehrana utječe na njega, a dotičemo se i neurodopinga te psihoterapije.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete našu facebook stranicu i stranicu događaja kako bi saznali više:

Organizatori simpozija:

  • Udruga studenata PBF-a PROBION, Sveučilište u Zagrebu
  • Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students’ Association - CPSA Zagreb
  • European Pharmaceutical Students’ Association - EPSA
  • Studentska sekcija za promociju pravilne prehrane i zdravlja Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
  • European Network of Dietetic Students (ENDietS)