Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Studenti, Studiji, Znanost
21.11.2017.

Iznenadna srčana smrt u sportaša – mogućnosti pravovremenog otkrivanja i prevencije na primarnoj i sekundarnoj razini

Obzirom da zahtjevi današnjeg vrhunskog sporta postaju sve suroviji, a ambicije sportaša, trenera i javnosti sve veće, problem iznenadne srčane smrti postaje kako klinički tako i javno-zdravstveni problem. Pravovremeno otkrivanje i liječenje srčanih bolesti koje mogu dovesti do zloćudnog poremećaja srčanog ritma temelj su sprečavanja iznenadne srčane smrti. Stoga mogućnosti pravovremenog otkrivanja i prevencije na primarnoj i sekundarnoj razini dobivaju na praktičnoj važnosti.

Pozivamo Vas na Simpozij posvećen ovoj problematici u organizaciji Centra za sportsku medicinu i unaprjeđenje zdravlja na radu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji će se održati 7. prosinca 2017. godine s početkom u 15:00h u Školi narodnog zdravlja “Andrija Štampar”, Rockefellerova 4, 10000 Zagreb u Dvorani A (prizemlje). Simpozij će okupiti eminentne predavače i iskusne stručnjake u području kardiologije, medicine rada i sporta, pedijatrije te obiteljske i školske medicine.

Simpozij će se bodovati prema Pravilniku Hrvatske liječničke komore i oslobođen je uplate kotizacije.

Program simpozija

Prijavu za sudjelovanje na simpoziju možete izvršiti ovdje.

*Fotografija preuzeta sa ove poveznice.

 

Oznake:

Simpozij