Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici, Središnja medicinska knjižnica, Studenti
17.04.2020.

Noć knjige “Knjige mijenjaju svijet”

Središnja medicinska knjižnica svake je godine sudjelovala u manifestacijama Noći knjige. Ove smo godine u posebnoj situaciji. Dijelimo sa svima pandemiju COVID-19, a zbog potresa najveći dio našega prostora, uključujući i sve čitaonice, trenutno je neupotrebljiv.

Zato se ove godine Noći knjige priključujemo virtualno. Osnovnoj poruci ovogodišnje manifestacije „Knjige mijenjaju svijet“, mi se priključujemo „Člancima koji su promijeni svijet medicine“.

Izabrali smo pet članaka objavljenih u prvih sedamdesetak godina dvadesetoga stoljeća koji su imali ključan utjecaj kako na dijagnostičke, tako i na terapijske mogućnosti suvremene medicine. Svaki dan od ponedjeljka 20.04. do petka 24.04. na našim mrežnim i FB stranicama objavit ćemo po jednu priču – o autoru, članku i njegovom utjecaju, te vam navesti poveznicu s koje možete pristupiti cjelovitom tekstu svakoga od njih.

Pozivamo Vas da pratite naše objave te nam se i ove godine pridružite u proslavi pisane riječi i čitanja!

Oznake:

Smk