Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Središnja medicinska knjižnica
30.03.2020.

Otvoren probni pristup bazi An@tomedia

U nastojanju da se omogući pristup što većem broju e-izvora, otvoren je i probni pristup bazi An@tomedia.

An@tomedia je online obrazovni alat koji studentima, nastavnicima i kliničarima pruža sveobuhvatno i interaktivno iskustvo učenja anatomije. Sadrži detaljne prikaze stvarnih disekcija i medicinskih slika zajedno s interaktivnim, edukativnim tekstom i kviz pitanjima te kratkim pratećim tekstom koji olakšava razumijevanje njezine funkcionalne i kliničke primjene.

Bazu je na ovogodišnjem Memorijalu akademika Draga Perovića i akademkinje Jelene Krmpotić-Nemanić predstavio prof. dr. sc. Ivica Grković, jedan od autora.

An@tomedia je dostupna putem proxy servera na Portalu e-izvori –  http://ezproxy.nsk.hr/. Autentikacija se vrši pomoću AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Probni pristup na bazu moguć je do 31. svibnja 2020., a u slučaju problema s pristupom obratite se na baze@nsk.hr ili u Središnju medicinsku knjižnicu.

Oznake:

Smk