Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
Djelatnici, Središnja medicinska knjižnica, Studenti
27.05.2019.

Probni pristup bazi ClinicalKey Student i radionice za učinkovito korištenje

Od 27. svibnja svim studentima i djelatnicima Medicinskog fakulteta otvoren je probni pristup bazi Elsevier ClinicalKey Student u trajanju 60 dana.

ClinicalKey Student je interaktivna obrazovna platforma namijenjena  studentima i nastavnicima ka o podrška u procesu medicinske obuke. Studentima pruža prilagođene alate koji su im potrebni za istinsko učenje gradiva. Uz pristup pouzdanim sadržajima iz širokog spektra medicinskih izvora, platforma potiče nadogradnju znanje studenata i pruža nastavnicima alate za procjenu znanja sljedeće generacije medicinskih stručnjaka.

Pristup je moguć s mreže unutar IP raspona Medicinskog fakulteta na svim lokacijama, te KBC-a Zagreb na lokacijama Kišpatićeva i Petrova. Nakon registracije i izrade vlastitih korisničkih računa, korištenjem e-mail adrese u domeni @mef.hr, moguć je i udaljeni pristup.

Małgorzata Warmińska-Marczak, predstavnica tvrtke Elsevier u 29. i 30. svibnja u računalnoj radionici održavati će radionice za učinkovito korištenje ove baze. Svi ste pozvani!

Za više informacija obratite se u Središnju medicinsku knjižnicu.

Oznake:

Smk