Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Središnja medicinska knjižnica, Studenti
09.04.2020.

Studentima i djelatnicima Medicinskog fakulteta otvoren je probni pristup bazi Elsevier ClinicalKey Student

Za studente i djelatnike Medicinskog fakulteta otvoren je probni pristup bazi Elsevier ClinicalKey Student u trajanju do 30. lipnja 2020.

ClinicalKey Student je interaktivna obrazovna platforma namijenjena studentima i nastavnicima kao podrška u procesu medicinske obuke. Uz mnoštvo udžbenika i pristup pouzdanim sadržajima iz širokog spektra medicinskih izvora, platforma potiče nadogradnju znanja studenata i pruža praktične alate koji olakšavaju učenje i procjenu znanja.

Za korištenje CK Studenta potrebno je izraditi vlastiti korisnički račun korištenjem e-mail adrese u domeni @student.mef.hr ili @mef.hr te ukucati registracijski kod koji možete dobiti u Središnjoj medicinskoj knjižnici – zahtjevom na e-mail mirjana.lisac@mef.hr.

Ako već imate korisnički račun za klasičnu bazu ClinicalKey – ne trebate izrađivati novi račun, već samo koristite taj i uz njega registrirajte kodove dobivene iz SMK. Upute su u ovom dokumentu:

 

Besplatna mobilna aplikacija dostupna je za iOS i Android, tražite “ClinicalKey Student Bookshelf”.ClinicalKey Student Registration ID Guide

Desktop offline reader je dostupan za Windows 10+ for PC u Windows App Storeu, a za  Mac putem poveznice.

 

 

 

Oznake:

Smk