Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici, Katedre, Studenti
25.10.2016.

Sveta misa za pokojne darivatelje tijela Zavoda za anatomiju „Drago Perović“ Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Biblija uči vjernike da mole za pokojne, jer im molitvom možemo pomoći na njihovom „posljednjem putovanju“. Na taj način ostvaruje se zajedništvo i sa živima i sa mrtvima. Na spomen ljudima koji su velikodušno donirali svoje tijelo Zavodu za anatomiju „Drago Perović“, 28.10.2016. u 12.00 h održat će se Sveta misa u crkvi Krista Kralja na Mirogoju koju će predvoditi dr. Zvonimir Kurečić.

„Svojim si zvijezdama napisao
U prazno nebo sve sudbine,
I mi smo samo tvoja misao,
Što sja zvijezdama iz tmine.
Svejedno dali ćemo stići
Na vrhove il past u bezdan,
Mi moramo tek ići, ići
Svud kud nas put vodi zvjezdan!“
Dobriša Cesarić , Molitva
Molim Vas da svojim dolaskom uveličate ovu prigodu i da time pokažemo da nismo i nećemo zaboraviti sve one koji su velikodušno darovali svoje tijelo odnosno ZNANJE za sve buduća istraživanja i medicinsku edukaciju.

S poštovanjem,

Prof.dr.sc. Lovorka Grgurević
Predstojnica Zavoda za anatomiju