Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici, Katedre, Oglasna ploča, Studenti
20.08.2018.

Preminuo prof. dr. sc. Mihajlo Virag

Nakon kratke i teške bolesti u 72. godini života u Zagrebu je preminuo prof. dr. sc. Mihajlo Virag redoviti profesor našeg Fakulteta i dugogodišnji pročelnik Katedre za maksilofacijalnu kirurgiju sa stomatologijom te predstojnik Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta Kliničke bolnice Dubrava.

Prof. Virag je bio vrhunski stručnjak za kiruršku onkologiju, rekonstruktivnu kirurgiju, plastičnu kirurgiju te estetsku kirurgiju glave i vrata. On je 2006.g. prvi Hrvat izabran u Kraljevski zbor kirurga Engleske (Royal College of Surgeons). Iste godine izabran je za predsjednika europskog udruženja maksilofacijalnih kirurga. Uz sve to prof. Virag je bio veliki humanist te skroman i jednostavan čovjek.

Hvala mu za sve što je učinio za pacijente, studente, kolege, struku, znanost i vječna mu slava.

Počivao u miru!

Fotografija preuzeta sa ove poveznice.