Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
07.12.2022.

UNIC Day u organizaciji studenata Sveučilišta u Zagrebu – 16.12. od 9.30 sati na FERu

Održavanje prvoga skupa studenata Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom UNIC Day održat će se u petak 16. prosinca 2022. s početkom u 9.30 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. 

Sveučilište u Zagrebu dio je važnoga i vrijednoga projekta institucionalnoga oblikovanja Europskoga sveučilišta postindustrijskih gradova (UNIC). Cilj UNIC saveza je omogućiti stvaranje novoga europskog sveučilišta u okviru Europskoga obrazovnog prostora, koje će omogućiti bitno povećanje mobilnosti i uključenosti studenata te pridonijeti stvaranju oglednog modela uključive edukacije usmjerene na rješavanje problema postindustrijskih gradova i sve raznolikijega europskog društva. 

Uz Sveučilište u Zagrebu, UNIC savez čine Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka), Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska), Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska).  

UNIC Day u organizaciji studenata zamišljen je kao skup izlaganja, interaktivnih radionica i razgovora na različite teme povezane s UNIC-om, u kojima će sudjelovati studenti, nastavnici i znanstvenici.

Dođite i saznajte sve o mogućnostima koje vam pruža ovo europsko udruženje i sudjelujte na radionicama na kojima će se raspravljati o temama važnim za Sveučilište i grad Zagreb!

LETAK

PROGRAM

POVEZNICA ZA PRIJAVU