Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Znanost
05.10.2021.

UNIC Festival gradskih laboratorija u Liegeu – 14.10. u 18 sati

UNIC Festival gradskih laboratorija povezuje različite skupine – studente, nastavnike i druge članove akademske zajednice, predstavnike organizacija civilnog društva, političkog sustava, gradskih službi i gospodarstva.

Na Festivalu će se održati brojne aktivnosti - okrugli stolovi i radionice vezani za različite aspekte tranzicije postindustrijskih gradova, tematske šetnje kroz industrijsku prošlost grada Liege, izložbe i posjeti muzejima, aktivnosti vezane za zaštitu okoliša, migracije i izbjeglištvo, projekcije filmova i kazališne predstave.

Studenti Sveučilišta u Zagrebu predstavit će se kroz različite aktivnosti – od prikazivanja snimke kazališne predstave Paklena naranča do organizacije rasprave o otpornosti gradova u kontekstu prirodnih katastrofa poput potresa koji je pogodio grad Zagreb. Ne propustite ih popratiti i podržati!
UNIC Festival gradskih laboratorija održat će se u hibridnom obliku, nudeći virtualno i fizičko sudjelovanje.

Uključite se i pratite nas putem:
Cijeli program Festivala potražite na mrežnoj stranici www.unic-citylabs.uliege.be.

Pridružite nam se na svečanom otvaranju 14. listopada 2021. u 18:00h u izravnom prijenosu na UNIC-ovom Youtube kanalu !

Oznake:

unic