Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
Djelatnici, Oglasna ploča, Središnja medicinska knjižnica, Studenti, Znanost
18.04.2017.

Javna rasprava o prijedlogu (novog) Pravilnika o sveučilišnoj nastavnoj literaturi Sveučilišta u Zagrebu

Na sjednici održanoj 11. travnja 2017. Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je Odluku o pokretanju javne rasprave o prijedlogu (novog) Pravilnika o sveučilišnoj nastavnoj literaturi Sveučilišta u Zagrebu u nizu Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis (u daljnjem tekstu: Prijedlog Pravilnika). U skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama pozivamo Vas da se svojim prijedlozima, mišljenjima i komentarima uključite u savjetovanje o Prijedlogu Pravilnika.

Svoje prijedloge, mišljenja i komentare možete poslati putem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na e-adresu: jelena.djuran@unizg.hr zaključno do 11. svibnja 2017. godine.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi bit će razmotreni te prihvaćeni ili neprihvaćeni uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu, nakon čega će biti izrađen konačni tekst Prijedloga Pravilnika koji će biti upućen Senatu Sveučilišta u Zagrebu na usvajanje.

Prijedlog Pravilnika, kao i ostalu popratnu dokumentaciju šaljemo u privitku, s napomenom da je ista dostupna i na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/o-sveucilistu/dokumenti-i-javnost-informacija/dokumenti-sveucilista/javne-rasprave/javna-rasprava-o-prijedlozima-pravilnika-2017/

 

Oznake:

Unizg