Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Znanost
07.09.2023.

Završna konferencija Centra izvrsnosti za reproduktivnu i regenerativnu medicinu- 11.9. (ponedjeljak) od 10 sati – dv. Mašek

Istraživačka jedinica Biomedicinsko istraživanje reprodukcije i razvoja (BIRR) Znanstvenog centra izvrsnosti za reproduktivnu i regenerativnu medicinu (CERRM) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira Završnu konferenciju. 

Konferencija će se održati u ponedjeljak,11. rujna 2023. u dvorani Mašek, Šalata 3b, s početkom u 10.00 sati.

Ulaz je slobodan, bez kotizacije i svi zainteresirani su dobro došli.

Tijekom konferencije iznijet će se glavni rezultati petogodišnjeg projekta „Regenerative and Reproductive Medicine - Exploring New Platforms and Potentials“, dijela koji se odnosi na reproduktivnu medicinu, a financiranog od strane EU. 

Istraživačka jedinica BIRR je zamišljena kao multidisciplinarno i međuinstitucijsko centralno mjesto za provođenje, promociju i diseminaciju istraživanja reprodukcije i razvoja, područja od velikog značaja zbog neprestanog povećanja učestalosti reproduktivnih i razvojnih rizika vezanih uz okolišno okruženje i genetičke i epigenetičke poremećaje.

Program