Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Centri, Oglasna ploča, Znanost
18.03.2018.

Predavanje Jiri Nantla “Building institutional capacity in research – the Case of CEITEC and some general lessons”

Pozivamo vas na predavanje g. Jiri Nantla, dipl.iur., direktora Srednjeeuropskog instituta za tehnologiju (Central European Insttute of Technology – CEITEC); https://www.ceitec.eu/about-us/ pod naslovom: ”Building institutional capacity in research – the Case of CEITEC and some general lessons”.

S iskustvom bivšeg zamjenika ministra znanosti, obrazovanja i mladih Republike Češke u vrijeme povlačenja najvećeg dijela sredstava iz Strukturnih fondova EU u Češkoj, i sadašnjeg direktora instituta financiranog iz Strukturnih fondova, g. Nantl će nas upoznati s funkcioniranjem instituta u području biomedicine i prirodoslovlja te rješavanjem prepreka u provedbi projekata, administraciji, zapošljavanju i održivosti.

Predavanje će se održati, u srijedu, 21. ožujka, 2018. u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 3, dvorana Mašek.

Molimo vas da svoj dolazak prijavite na ovoj poveznici.

Vjerujemo da će vam predavanje biti zanimljivo i korisno u budućem radu, osmišljavanju i pisanju projektnih prijedloga te provedbi projekata financiranih iz Strukturnih fondova EU.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu je partner na projektu“Alliance for Life Sciences: Closing Research and Innovation Divide in the European Union” kojeg koordinira CEITEC, odnosno Sveučilište Masaryk iz Brna. Cilj projekta je ojačati institucije EU 13 zemalja za sudjelovanje u FP programima, naročito u području Zdravlja te smanjiti razliku između EU 13 i EU 15. Kratak sažetak projekta se nalazi u prilogu. G. Nantl je gost našeg Fakulteta u sklopu projekta „Alliance4Life“.