Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Oglasna ploča, Središnja medicinska knjižnica, Studenti, Znanost
31.05.2019.

SMK organizira Medical Information Conference Croatia (MICC) pod naslovom “Sve nijanse sive”

I ove godine, u utorak 04. lipnja, Središnja medicinska knjižnica uz potporu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i u suradnji s tvrtkom Wolters Kluwer organizira konferenciju MICC.

Medical Information Conference Croatia (MICC) skup je namijenjen liječnicima i informacijskim stručnjacima u području biomedicinskih znanosti, ali otvoren je i za ostale djelatnike u medicini i zdravstvu, studente i zainteresiranu javnost. Tematikom prati suvremene trendove vezane uz problematiku objavljivanja, pristupa, korištenja, širenja i čuvanja informacija u sustavu znanosti, visokog obrazovanja, istraživanja i zdravstva.

Ovogodišnji skup pod naslovom „Sve nijanse sive“ bavit će se medicinskim informacijama objavljenima u tzv. sivoj literaturi. Bit će riječi o načinima pretraživanja i pronalaska te vrste literature, njezinu vrednovanju, prepoznavanju kvalitetnih informacija, citiranju… Skup će završiti radionicom pretraživanja literature za potrebe izrade sustavnih pregleda.

MICC boduje Hrvatska liječnička komora, a kotizacija se ne plaća.

Program je dostupan na poveznici: http://ark.mef.hr/MICC/

Oznake:

Micc2019